2015. október 25.

"5 dolog, amit nem tudtál Robert Pattinsonról!"

Rob még mindig Kolumbiában forgat, friss információk és képek híján, jöjjön egy cikk ami középsuli.hu weboldalán jelent meg.

"Az Alkonyat Edward Cullenje, Robert Pattinson millió tinédzser kedvencévé vált, amint megjelent az Alkonyat-sorozat első epizódja. Ebben a cikkünkben összeszedtük öt különlegesen érdekes tényt róla, amit talán még sohasem hallottál a színészről."

1. Szörnyen vezet. “Az apukám autókereskedő, de én Londonban nőttem fel, ezért mindig azt mondom, hogy nem vezetek…engem vezetnek. Volt egy autóvezetés-órám Oregonban, majd vettem egy autót Los Angelesben, azoktól az emberektől tanultam vezetni, akik rám dudáltak. Szörnyen vezetek.”- meséli az Alkonyat sztárja.

2. Nem akarták Alkonyat-sztárnak. Nehéz lehet elhinni, de igaz: 75.000-en írták alá a petíciót arról, hogy ne Robert legyen Edward Cullen. Ma pedig milliók kérik tőle, hogy “harapja meg” őket.

3. Nem annyira romantikus, mint Edward. Furcsamód, Robert Pattinson azt állítja magáról, hogy nem annyira van oda a romantikáért, mint az Alkonyat-hős Edward Cullen. “Most egy olyan eset sem jut eszembe, amikor romantikus lettem volna.” - mondta a Today Showban egyszer.

4. Zongorázik, gitározik. Sőt, dalait megtalálhatod az Alkonyat főcímdalai között. Az Alkonyat-film rendezője azt mondta, hogy megsiratták őt a dalai, annyira megindítóak.

5. Abba akarta hagyni a színészkedést. Méghozzá azért, mert nem kapott elég megbízást. Majd néhány nappal később megkapta a szerepet az Alkonyatban."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése