2016. január 7.

"Robert Pattinson az év reklámjában"

A következő cikk, a glamouronline.hu weboldalon jelent meg.

Robert Pattinson az év reklámjában

"Robert Pattinson a tökéletes Dior férfi, egyszerre hűvös, szenvedélyes és rendkívül szexi. A Dior Homme illat 2013-as kampányától is teljesen elolvadtunk, de a legújabb reklám láttán csak még jobban beleszerettünk a 29 éves színészbe.

Az Alkonyat-filmek szívtiprója a való életben is egy magányos farkas, kerüli a rivaldafényt és a nyilvánosságot, menyasszonyával, FKA Twigsel is csak nagyon ritkán mutatkoznak együtt. Ha már te is elvonási tünetektől szenvedtél, akkor a francia divatház új kölnijének, a Dior Homme Intense-nek a sejtelmes reklámfilmje minden R-Patz hiányodat kárpótolja.

A kampányt nem más, mint a fekete-fehér fotózás mestere, Peter Lindbergh készítette, a művészi monokróm kisfilmben Robert Pattinson egymagában bolyong New York utcáin, miközben mindenféle feliratok lepik le a nagyváros magas épületeinek oldalát.

Robert Pattinson tulajdonképpen semmi nagy dolgot nem csinál a videóban, csak azt, amihez a legjobban ért: réved a messzi távolságba, a hajába túr, és lazán, zsebre dugott kézzel császkál a világ egyik legmenőbb városában.

Múltkor remek párja volt a francia szépség, Camille Rowe, de az az igazság, hogyegymagában is tökéletes hangulatot teremt. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése