2012. október 2.

Le a "fantom látogatással" :-)

Sziasztok!


Lassan 5 hónapja hoztuk létre a blogot, miután a kedvenc Robos oldalunk bezárta a kapuit!
Úgy gondoltuk ezt nem hagyhatjuk annyiban és "megszületett" a Robert Pattinson Forever rajongói oldal...
Amint az üdvözlő szövegben is láthatjátok nem vagyunk annyira jártasak a blogolásban, de azért megteszünk amit tudunk.
Szomorúan vesszük tudomásul, hogy sokan látogatjátok a blogot, de annál kevesebb hozzászólást írtok, vagy egyáltalán nem is írtok. Ezt nem értjük miért lehet....
A blog statisztikájában követhetjük csak nyomon, hogy látogatjátok-e az oldalt, de ez talán érthető, hogy  nem a legjobb érzés, mivel sok időt és energiát fordítunk az oldalra. Azzal biztatnátok leginkább minket, ha egy kis aktivitást mutatnátok mind hozzászólás mind pedig chat útján. 
Természetesen a 10 rendszeres olvasónak nagyon örülünk és köszönjük, hogy bejelöltetek minket, és köszönjük annak az egy-két embernek akik kommenteltek eddig, reméljük a jövőben ez csak gyarapodni fog.
Ha problémátok van a bloggal, vagy valami észre vételetek lenne, akkor szívesen vennénk az építő jellegű kritikákat is, legalább tudhatnánk, hogy mi az amin változtatni kellene, és Nektek olvasóknak jobban elnyerhetné a tetszéseteket, és megszűnnének a poszt címében említett "fantomok", akik nap mint nap erre járnak, de nyomokat nem hagynak, csak bizonyos elhintett "morzsáikat" a statisztikán :-)

Azért is jött létre a blog, hogy egy igazán barátságos légkör alakuljon ki. Hiszen mindannyian egy bizonyos személy miatt vagyunk itt..:-)) 

                                       Üdvözlettel:  A szerkik 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése